Dubbeldekkers

€ 2
25

De enige originele uit het Westland. Naar idee van onze bakkers, al ruim 30 jaar in het assortiment! Tompouce gevuld met onze ambachtelijke gele room en een extra dikke laag slagroom. Afgewerkt met roze fondant in het voorjaar en de zomer en mokka fondant in het najaar en de winter.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Tip: Leg de dubbeldekker op zijn kant, neem een scherp mesje en snij in één vloeiende beweging kleine stukjes. Deze stukjes kunt u in zijn geheel opeten, waardoor u de perfecte smaakcombinatie heeft tussen korst, gele room en slagroom.
Dit gebakje van bladerdeeg is één dag lang knapperig en krokant. Daarom adviseren wij dit gebakje dagvers te consumeren. Bewaart u het gebakje langer, dan kan deze vocht gaan aantrekken waardoor deze zacht en iets taaier wordt.

Allergene stoffen

Gluten, Koemelk, Ei

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C